Ny legeplads skaber nye bånd


Den 15. august åbnede den nye superlegeplads med deltagelse af op mod 100 børn, forældre, medarbejdere på Børnecenter Hvidborg, børn og forældre fra Bredahlsparken og repræsentanter fra Hvidovre Kommune.

Legepladsen, der ligger i ’bagenden’ af Børnecenter Hvidborgs store grund, er doneret af Salling Fondene og Føtex. Meningen er blandt andet, at den skal skabe nye bånd mellem børn fra Hvidovre og Hvidborg.

Hvidovres borgmester Helle Adelborg og forstander Mikala Frølich klippede den røde snor over og holdt små taler – og herefter kunne især børnene boltre sig på trampolinerne, i gyngestativet, på multibanen eller i klatrestativet med sansebomme, rutsjebane og svævebane.

Mikala Frølich glædede sig over, at børnene fra nærmiljøet og børnene fra Børnecenter Hvidborg så ud til at have det sjovt sammen.

Legepladsen er kommet til i samarbejde med Salling Fondene og den lokale Føtex i Hvidovre, som har doneret 250.000 kr. til legepladsen. Føtex deltog i indvielsen med sjov og kom med pølser og is til alle børn og voksne.

– Forhåbentlig vil vi også i fremtiden opleve, at børnene vil møde hinanden og lege på kryds og tværs. Vores egne børn vil nok bruge den mest i løbet af dagen i frikvartererne, men om eftermiddagen håber vi at se mange af nærmiljøets børn, siger hun.

Legepladsen er indrettet, så den primært er for børn i alderen 5 – 15 år. Der er altid ansatte fra Børnecenter Hvidborg til stede, når børnecentrets børn bruger legepladsen.