Ny bog om Kildens praksis mm.


“Døgninstitutioner gentænkt” hedder en ny bog om Hvidovre Kommunes udviklingsprojekt ’Lige muligheder’, der blandt andet handler om en ændret praksis i forhold til anbringelser af børn og unge. Bogen blev fredag præsenteret af forfatterne til bogen, herunder forstander af Børnecenter Hvidborg Mikala Frølich.

I bogen gennemgår de fire forfattere Hvidovre Kommunes bestræbelser på at skabe et endnu bedre liv for udsatte børn og unge. Bogen beskriver den forandring, ’Lige muligheder’ har haft på de to døgninstitutioner, Børnecenter Hvidborgs Kilden og Hvidovre Kommunes Porten, som har været en del af projektet. Hvordan der er kommet mere fokus på familierne, tættere opfølgning og et tættere samarbejde med netværk og lokalmiljø.

Institutionernes resultater, nye praksis og hverdag beskrives meget konkret, ligesom bogen gennemgår metoder og tilgange i den nye praksis.

I dag er den faglighed, der via projektet ’Lige muligheder’ blev opbygget i Kilden, en integreret del af alle Børnecenter Hvidborgs fem tilbud.

De fire forfattere er: Sidsel Rønne Rønne Ackermann, Andreas Granhof Juhl, Heidi Larsen og Mikala Frølich