Det Hvide Hus Forældre2022-11-14T18:14:09+00:00

FOR FORÆLDRE DET HVIDE HUS 

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, du har omkring det at have et barn i det Hvide Hus og læse om andre forældres oplevelser.

Velkommen til Det Hvide Hus

Du læser sikkert denne side, fordi dit barn skal flytte i Det Hvide Hus og fordi du gerne vil sætte dig mere ind i, hvad det er for et sted, dit barn skal bo. Der står en masse om Det Hvide Hus og Børnecenter Hvidborg andre steder på hjemmesiden. Men her vil vi forsøge at beskrive det, der særligt angår jer – og så tager vi resten hen ad vejen.

Det Hvide Hus er først og fremmest et sted, som vi betragter som dit barns andet hjem. Han eller hun har et hjem hos dig og et hjem her hos os – og vi skal sammen arbejde for, at din søn eller datter får det så godt som muligt begge steder. Man kan også sige det på den måde, at vi har jeres barn til låns og passer godt på det, når det er hos os – og at vi godt er klar over, at det er jer, der er forældrene og jer, der kender jeres barn bedst.

Derfor skal vi samarbejde tæt og hjælpes ad – og det finder vi ud af. Selvfølgelig under hensyntagen til, at alle familier er forskellige og har forskellige ressourcer.

Het hvide Hus forældre FAQ

Hvordan bliver vi inddraget i hverdagen?2022-11-17T09:38:54+00:00

I bliver inddraget så meget som muligt i jeres barns liv. Det kan være på mange måder. Fx er der forældre, der er kommet forbi og har været med til at vække deres dreng om morgenen. Forældre, der er med ude og købe nyt tøj, og forældre, der ringer og siger godnat hver aften. Alt sker selvfølgelig efter aftale med os og barnet.

Vi er meget åbne over for alt, der giver mening for jer som familie. I vil måske gerne med, når hele Det Hvide Hus er i cirkus eller med, når jeres dreng eller pige spiller en vigtig fodboldkamp.

Tit ringer vi også til jer, hvis vi har brug for et godt råd ift. jeres barn. Det er jo jer, der kender dem bedst.

Vi er også altid åbne, hvis der er noget, I har brug for at tale med os om. Det kan selvfølgelig være en god ide at ringe først – men som regel har vi tid til en kop kaffe.

Hvordan bliver vi inddraget i det mere formelle?2022-11-17T09:36:49+00:00

Alle børn og unge i Det Hvide Hus har en kontaktpædagog. Det er kontaktpædagogen, der har den formelle kontakt både til jer, til skolen og til sagsbehandleren.

Der er opfølgningsmøde om jeres barn mindst en gang hver 3. måned med jer, sagsbehandleren og os. Ofte er skolen også med.

På opfølgningsmødet laver vi FIT (Feedback Informed Treatment), hvor I skal besvare nogle spørgsmål om jeres barn. Så kan vi se, hvordan det går fra gang til gang, og om der er noget, vi skal gøre anderledes.

Der er forældremøde i Det Hvide Hus to gange om året.

Møder vi de andre forældre?2022-11-17T09:34:34+00:00

Ja. Vi holder en række arrangementer hvert år, hvor I kan møde de andre børns forældre og søskende. Vi holder påskefrokost, julefrokost og sommerfest. Det er som regel nogle gode og sjove fester, hvor alle hygger sig sammen.

Kryds i jeres børns kalender2022-11-17T09:34:01+00:00

Hvert år drager hele Det Hvide Hus afsted på ferie. I uge 7 er vi på skiferie, og i uge 27 er vi på sommerferie.

– De har gjort carl til den gode dreng, han er i dag. Tidligere var han meget urolig og opfarende. Han ville ikke slukke computeren og gå i seng og kunne slet ikke finde ud af rammer og regler. Vi skændtes altid og det hele kørte ad helvedes til. Det har ændret sig utroligt meget, han er blevet en helt anden dreng, siger Eva. Læs mere

Eva - mor til Carl på 15 år

Læs om børnenes oplevelse med Det Hvide Huse og få svar på spørgmål.

Læs om fagfolks oplevelse med Det Hvide Huse og få svar på spørgmål.

Go to Top